Espanja voitti torstaina Kyproksen vieraskentällä 3-1 miesten EM-karsinnoissa.

La Rojan Lamine Yamal vei vieraat johtoon jo viidennellä minuutilla näyttävän suorituksen jälkeen. Barcelonan nuori huippulupaus sai pallon hieman onnekkaasti ja jallitti maalivahdin sekä puolustajan ennen viimeistelyään.

Espanja osui toistamiseen varttia myöhemmin, kun Mikel Oyarzabal ujutti pallon pienestä kulmasta sisään.

Ottelu oli paketissa jo vajaan puolen tunnin jälkeen, kun Joselu ohjasi Oyarzabalin antaman kulmapotkun sisään.

Ainoa negatiivinen asia Espanjan avausjaksossa oli Oyarzabalin loukkaantuminen, joka päätti hänen pelinsä. Real Sociedadin tähtipelaajan tilalle vaihdettiin A-maajoukkuedebyyttinsä saanut Atlético Madridin Rodrigo Riquelme.

Toisella puolikkaalla Kyproksen kavennuksesta vastasi Kostas Pileas.

Espanja oli varmistanut kisapaikkansa jo aiemmin, joten tämän kuun karsintaottelut ovat sen osalta panoksettomia. Luis de la Fuenten luotsaama joukkue on voittanut yhtä vaille kaikki pelinsä näissä karsinnoissa.

Kypros on puolestaan hävinnyt kaikki kahdeksan otteluaan yhteismaalein 3-28.