Gironan urheilutoimenjohtaja Quique Carcel uskoo, että joukkueen päävalmentajalla Míchelillä on rahkeet siirtyä johonkin Euroopan suurseuraan.

Kolmatta kauttaan Gironassa luotsaava Míchel, 48, on johdattanut joukkueensa sensaatiomaisesti La Ligan piikkipaikalle, kun kautta on takana 13 kierrosta.

Míchelillä on monta vuotta sopimusta jäljellä, mutta häntä on viety huhuissa isompiin ympyröihin. Carcelin mukaan Girona-luotsista olisi jopa Manchester Cityn päävalmentajaksi.

– Michel on tarpeeksi lahjakas johdattaakseen Manchester Cityn kaltaista isoa seuraa, mutta hän tarvitsee vielä aikaa yltääkseen sinne, kommentoi Carcel Mundo Deportivolle.

– Michel pystyy pelaamaan pienemmässä seurassa samanlaista jalkapalloa kuin City. Tosin jotta hän voisi valmentaa heitä, täytyy tapahtua paljon asioita, kuten se, että Pep Guardiola (Cityn manageri) päättää lähteä.

Manchester Cityn omistaa City Football Group, joka omistaa 44 prosenttia Gironasta.

Football España

@footballespana_
"#MCFC play football that Michel, with a smaller club, is able to do. Although for him to coach them, there have to be a lot of things to happen, such as Pep (Guardiola) leaving."

Girona Sporting Director Quique Carcel believes that Michel is capable of managing Manchester City.

Linkki twiittiin.