Gironan urheilutoimenjohtaja Quique Carcel on vahvistanut, että seura on kiinnostunut hankkimaan keskikenttäpelaaja Oriol Romeun takaisin Barcelonasta.

Romeu, 32, siirtyi kesällä Gironasta Barcelonaan, kun Katalonian suurseura tarvitsi budjettiinsa sopivan vaihtoehdon keskustaan.

Paluu kasvattajaseuraan on kuitenkin sujunut vaihtelevalla menestyksellä. Alusta alkaen tiedettiin, että Romeu on vain Barcelonan väliaikainen ratkaisu keskikentälle, mutta lehtitietojen mukaan seura saattaa luopua hänestä jo ensi vuonna, mahdollisesti jopa tammikuussa.

Gironan paidassa Romeu taas lukeutui ehdottomiin luottopelaajiin. Blanquivermells on pärjännyt tällä kaudella sensaatiomaisesti ilman häntä; joukkue porskuttaa La Ligan piikkipaikalla. Carcelin mukaan Girona ottaisi kuitenkin mielellään Romeun takaisin.

– Jos on olemassa mahdollisuus, että Oriol Romeu lähtee Barcelonasta, haluaisimme hänet takaisin. Täällä hän olisi tärkeä, kommentoi Carcel Mundo Deportivolle.

– Seura tai pelaaja eivät olet ilmoittaneet meille, että hän voi lähteä, mutta jos niin käy, me haluamme hänet.

Barcelona osti Romeun 3,4 miljoonalla eurolla, ja hänellä on kesään 2026 ulottuva sopimus seuran kanssa. Blaugrana halunnee siis jonkinlaisen siirtokorvauksen Romeusta, vaikka sillä ei olisikaan enää käyttöä hänelle ensi vuonna.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🔴 Girona director Cárcel: “If the option is given for Oriol Romeu to leave Barça, we would like to get him back”.

“No one told us that he can leave, but if he leaves… we would want to have him”, told @jbatalla7.

Linkki twiittiin.