Barcelonan keskikenttäpelaaja Oriol Romeu on pelannut tällä kaudella polvivaivan kanssa, kertoo Diario Sport.

Romeu, 32, oli Barcelonan budjettiratkaisu Sergio Busquetsin korvaajaksi, kun seuralla ei ollut kesällä rahaa suuriin hankintoihin.

Hän on Barcelonan oma kasvatti, mutta Romeu on viettänyt valtaosan ammattilaisurastaan muissa seuroissa.

Romeu sai alkukaudesta kehuja esitysistään, mutta viime aikoina häntä on kritisoitu voimakkaastikin. La Masian kasvatti sai runsaasti palautetta heikosta puolustuspelaamisestaan etenkin El Clásicon jälkeen, kun hän päästi Jude Bellinghamin maalintekoon helpon oloisesti.

Diario Sportin mukaan osaltaan Romeun esityksiä selittää hänen polvivaivansa. Romeun polvi on oikutellut tällä kaudella, kun hän on pelannut 2-3 ottelua viikossa.

Alusta alkaen on ollut selvää, että Romeu ei ollut Barcelonan pitkäaikainen ratkaisu keskikentän pohjalle. Lehtitietojen mukaan Barcelona pyrkii hankkimaan uuden pelaajan kyseiselle tontille ensi vuonna, mahdollisesti jo tammikuussa, jos seuran talous sen mahdollistaa.