Real Madridin ex-pelaaja Gareth Bale sanoo, että Jude Bellinghamin kannattaa opetella, mitä Espanjan media ja seuran kannattajat häneltä odottavat.

Bale, 34, siirtyi Tottenhamista Madridiin vuonna 2013 silloisella maailmanennätyssummalla. Hän voitti Los Blancosin kanssa lukuisia pokaaleja ja teki paljon tärkeitä maaleja, mutta walesilaistähti oli loppua kohden kannattajien ja etenkin paikallisen lehdistön hampaissa.

Kesällä Borussia Dortmundista siirtynyt Bellingham, 20, taas on tällä hetkellä kannattajien ja median suuri suosikki. Nuori englantilaistähti on takonut maaleja kovaan tahtiin ja antanut itsestään positiivisen kuvan tiedotusvälineiden silmissä.

Balen mukaan Real Madridissa pelaajilta odotetaan tietynlaista käytöstä, eikä siitä kannata luistaa.

– Isoin neuvoni on pelata [median] peliä Madridissa. Jos et pelaa peliä ja tee mitä media tahtoo – eli puhu heille ja ole käytännössä nukke – saat paljon kritiikkiä. Galacticot (Real Madridin tähtihankinnat) käyttäytyvät kuin galacticot, tekevät mitä media haluaa. Se on pelin pelaamista Real Madridissa, kommentoi Bale Mirrorin mukaan.

– Siinä minä luultavasti epäonnistuin hieman. En halunnut tehdä sitä. Halusin vain pelata jalkapalloa ja mennä kotiin. Se häiritsi minua, ja se sai heidät hyökkäämään minua vastaan hieman enemmän.

– Joten neuvoni olisi rehellisesti sanottuna, että pelaa vain Real Madridin peliä kentän ulkopuolella. Sinun täytyy puhua pelien jälkeen. Yritä puhua espanjaksi, tee sellaisia asioita.

ESPN FC

@ESPNFC
Gareth Bale has offered a word of advice to Jude Bellingham at Real Madrid 🤔

Linkki twiittiin.