Espanjan päävalmentaja Luis de la Fuente on vahvistanut, että hänen sopimuksensa päättyy kesken ensi kesän EM-kisojen.

De la Fuenten diili on voimassa 30. kesäkuuta 2024 asti, ja lopputurnaus pelataan 14.6.-14.7.

Tällä hetkellä de la Fuentelle ei edes voida tehdä uutta sopimusta, koska Espanjan jalkapalloliitolla (RFEF) ei ole tällä hetkellä puheenjohtajaa. RFEF ei ole vielä äänestänyt seuraajaa kohuissa ryvettyneelle Luis Rubialesille, eikä vaalipäivää tai valintaprosessia ole vielä päätetty.

De la Fuente nostettiin A-maajoukkueen peräsimeen Qatarin MM-kisojen jälkeen Luis Enriquen saatua lähtöpassit. Hän sai varsinkin pestinsä alussa kritiikkiä, mutta Espanja on de la Fuenten alaisuudessa voittanut yhtä vaille kaikki kahdeksan otteluaan ja varmistanut paikkansa EM-kisoihin.

– Olen siellä, missä haluan olla. Olen onnellinen, ja neuvottelut käydään, kun ne käydään, kommentoi de la Fuente Athleticin mukaan.

– Ei ole mitään kiirettä. Sopimukseni päättyy 30. kesäkuuta – silloin joko jään tai lähden, katsotaan sitten.