Atlético Madridin päävalmentaja Diego Simeone on solminut kesään 2027 ulottuvan jatkosopimuksen.

Argentiinalaisluotsi solmi edellisen diilinsä heinäkuussa 2021 johdatettuaan Atlétin vastoin odotuksia La Ligan mestariksi. Tuo sopimus olisi päättynyt ensi kauden jälkeen.

Simeone, 53, on ollut Los Colchonerosin puikoissa joulukuusta 2011 lähtien. Hän on johdattanut joukkueen lähes 650 otteluun ja voittanut Atlétin kanssa muun muassa kahdesti La Ligan ja Eurooppa-liigan sekä kertaalleen Copa del Reyn. Mestarien liigassa Atléti on käynyt ”Cholon” johdolla finaalissa kahdesti.

Kirjoitushetkellä Atlético Madrid on La Ligassa neljäntenä, kuusi pistettä perässä sarjakärki Gironaa, joka on pelannut ottelun enemmän. Pelit ovat kulkeneet myös Euroopassa, sillä Atléti johtaa lohkoaan Mestarien liigassa. Simeonen suojatit ovat hävinneet koko kaudella vain kaksi ottelua, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.

La Ligan päävalmentajista Simeone on pysytellyt ylivoimaisesti pisimpään pestissään. Seuraavana tilastossa on Osasunan Jagoba Arrasate, joka nimitettiin tehtäväänsä viisi vuotta ja neljä kuukautta sitten.

Linkki twiittiin.