Kylian Mbappén nykyinen sopimus PSG:n kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Mbappén sopimuksessa oli optio ensi kaudesta, mutta Mbappén olisi pitänyt aktivoida se kesällä. Hyökkääjä jätti option aktivoimatta, joten osapuolten välinen sopimus päättyy ensi kesänä.

Real Madrid on ollut vuosikausien ajan Mbappén kintereillä, mutta ranskalaishyökkääjä ei ole missään vaiheessa siirtynyt Espanjan pääkaupunkiin lukuisista huhuista huolimatta. 

Real Madrid oli toden teolla halukas tekemään Mbappén kanssa sopimuksen keväällä 2022. Mbappé oli tuolloin jäämässä vapaaksi agentiksi ja antoi ymmärtää siirtyvänsä Real Madridiin. 

Siirtoa pidettiin käytännössä julkisena salaisuutena, mutta loppumetreillä Mbappé allekirjoittikin yllättäen jatkosopimuksen PSG:n kanssa. Madridilaismedian mukaan se oli hyvin merkittävä takaisku Real Madridille, joka odotti saavansa Mbappén riveihinsä ilman siirtokorvausta.

SER:n saamien tietojen mukaan Real Madrid on päättänyt, ettei se aio tarjota Mbappélle sopimusta, vaikka hän olisi saatavilla vapaana agenttina.

SER:n mukaan päätös johtuu muun muassa taloudellisista syistä. Real Madrid joutuisi maksamaan Mbappélle valtavan allekirjoitusbonuksen ja lisäksi noin 30 miljoonan euron nettovuosipalkkaa, kun tällä hetkellä joukkueen parhaiten palkatut pelaajat tienaavat noin kymmenen miljoonaa euroa nettona vuodessa. Real Madridin mielestä se rikkoisi pukukopin harmonian.

Lisäksi Mbappén maine seuran sisällä ei ole enää järin hyvä. Se johtuu puolentoista vuoden takaisesta episodista, kun Mbappé kieltäytyi mahdollisuudesta siirtyä Real Madridiin. Seurajohto koki tuolloin olonsa loukatuksi.