Real Madrid varmisti paikkansa Mestarien liigan pudotuspelivaiheessa, kun se nujersi portugalilaisen Bragan tyylipuhtaasti 3–0-lukemin keskiviikkoiltana.

Los Blancos on voittanut nyt kaikki neljä lohko-otteluaan tämän kauden Mestarien liigassa.

LUE MYÖS: ”Hävetkää!” – Fanien ajattelematon temppu kohautti Real Sociedadin ottaessa ison voiton Mestarien liigassa

Real Madrid aloitti ottelun huolestuttavalla tavalla, kun Lucas Vazquez lahjoitti Bragalle aikaisen rangaistuspotkun kuudennella minuutilla.

Ukrainalaisvahti Andriy Lunin torjui Alvaro Djalon yrityksen kuitenkin upeasti tiehensä, pelastaen madridilaiset takaiskulta.

Real Madrid sai sen jälkeen pelin haltuunsa ja meni pian menojaan. Maalinteko ei osoittautunut ongelmaksi, vaikka lepovuoron saanut tähtihankinta Jude Bellingham kentältä puuttuikin.

Brahim Diaz avasi maalihanat 27. minuutilla, vieden isännät johtoon taitavalla viimeistelyllä Rodrygon syötöstä.

Tunnin kohdalla valkopaidat iskivät kahdesti nopeaan tahtiin. Ensin Vinicius Junior onnistui maalinteossa 58. minuutilla, jonka jälkeen hän alusti Rodrygon osuman kolmea minuuttia myöhemmin.

Real Madrid oli lähellä neljättäkin maalia heti tämän jälkeen, mutta tolppa pelasti Bragan rumemmilta lukemilta.

Luninin erinomaiset otteet auttoivat Realia pitämään kiinni myös nollapelistään, kun Braga puski kovasti päälle viimeisen vartin aikana.

Sevillalle kylmää kyytiä

Samaan aikaan Sevillan ahdinko lohko B:n pohjalla synkkeni entisestään, kun se hävisi vieraissa Arsenalille 0–2-lukemin.

Sevillalla on kasassaan vain kaksi pistettä neljästä pelistä. Saumat Mestarien liigan pudotuspeleihin ovat ohuet, mutta seuralle tuttuun Eurooppa-liigaan sen sijaan suuremmat.