Real Madridin konkaripuolustaja Nacho uskoo, että akatemiasta ponnistaneet nuorukaiset ovat valmiita auttamaan ykkösmiehistöä.

Nacho, 33, Fran García, Lucas Vázquez ja Dani Carvajal ovat Los Blancosin tämänhetkisen joukkueen ainoat pelaajat, jotka ovat saaneet jalkapallo-oppinsa seuran omassa akatemiassa.

Real Madrid kasvattaa säännöllisesti pelaajia Euroopan eri sarjoihin ja muualle Espanjaan, mutta sen omaan edustusjoukkueeseen ei tuosta vain murtauduta.

Tällä viikolla Madridin ykkösmiehistössä ovat treenanneet Nico Paz, 19, Álvaro Rodríguez, 19, ja Peter Federico, 21. Nacho uskoo, että he ovat valmiita nousemaan isompaan rooliin.

Canteranona (Real Madridin kasvattina) on ilo joka kerta, kun nuoret tulevat harjoittelemaan kanssamme. Se on hyväksi heidän tulevaisuutensa kannalta, olipa se sitten täällä tai ulkomailla, kommentoi Nacho Athleticin mukaan.

– Mutta on totta, että täällä on vaikea tehdä nousta ykkösjoukkueeseen. On tapahduttava siirtoja ja tultava mahdollisuuksia, vaikka viime aikoina niitä ei ole ollut. Pojat ovat valmiita. Toivottavasti tästä eteenpäin niitä tulee paljon lisää.