Real Madridin keskikenttäpelaaja Eduardo Camavinga on solminut kesään 2029 ulottuvan jatkosopimuksen.

Athleticin mukaan osapuolet pääsivät uudesta diilistä sopuun viime kuussa. Ranskan maajoukkuepelaajan palkka nousee uudelle tasolle ja hänen ulosostohintansa nousee miljardiin euroon, eli samaan luokkaan Vinícius Júniorin ja Rodrygo Goesin kanssa.

Camavinga, 20, siirtyi Madridiin toissa vuona Rennesistä 31 miljoonan euron kaupassa. Hän on pelannut Los Blancosissa 114 ottelua ja voittanut seuran kanssa lyhyen ajan sisällä kaiken mahdollisen.

Lehtitietojen mukaan Camavinga on sopeutunut Madridiin täydellisesti. Hän viestii jo hyvin espanjaksi ja esiintyy luontevasti paikallisen median edessä.

Camavingan omin rooli on keskikentän kolmikossa, mutta häntä on ajoittain käytetty myös vasempana laitapakkina, joskaan hän ei niin pidä kyseisestä tontista.

Athleticin mukaan Real Madrid julkistanee lähiaikoina myös Éder Militãon ja Federico Valverden uudet sopimukset. Madrid haluaa kiinnittää nuoret avainpelaajansa pitkillä sopimuksilla ja isoilla ulosostoklausuuleilla, jotta he eivät lähtisi esimerkiksi Valioliigaan tai Saudi-Arabiaan.

Linkki twiittiin.