Kuusi henkilöä on pidätetty viime toukokuussa pelatun Katalonian derbyn tapahtumista. Osa Espanyolin kannattajista oli juossut kentälle, minkä johdosta Barcelonan pelaajat olivat joutuneet siirtymään turvaan pukukoppiin.

ESPN:n mukaan kuuden pidätetyn epäillään aiheuttaneen aineellista vahinkoa 30 000 euron edestä. Epäillyt ovat 23–46-vuotiaita miehiä. Espanyolin seuralle ja paikalliselle lehtimiehelle heidän arvellaan aiheuttaneen taloudellisia kuluja stadionille tekemästään ilkivallasta sekä hajottamastaan kamerasta.

Tuoli saa kyytiä Espanyolin kannattajan käsittelyssä. Kuva: Getty Images.

Seuraamukset eivät ole kohdistuneet ainoastaan kannattajiin. Espanyol on jo joutunut maksamaan 25 000 euroa korvauksena tapahtuneesta, minkä lisäksi se määrättiin aiemmin pelaamaan yksi ottelu tyhjille katsomoille.

Kannattajat eivät olleet käyneet käsiksi Barcelonan henkilökuntaan.

Barcelonan pelaajat ja valmentajat pakenevat katsomosta vyöryvää ihmismassaa. Kuva: Getty Images.