Real Madridilla on hyvä kutina Alphonso Daviesin hankinnasta. Vasemman laitapuolustajan sopimus saksalaisseura Bayern Münchenin kanssa umpeutuu kesällä 2025. Real suunnitteleekin kaappaavansa hänet kuluvan kauden päätyttyä, kun Bayern on pakkoraossa myydä.

Daviesin, 23, ja Bayernin näkemykset tulevaisuudesta eivät ole kovinkaan lähellä toisiaan. Jatkosopimus näyttää lehtitietojen mukaan epätodennäköiseltä.

Diario AS uutisoi tuoreeltaan, että Bayern on valmis luopumaan Daviesista sillä sekunnilla, kun Real Madrid tuo neuvottelupöytään 50 miljoonan euron siirtokorvauksen. Summa on sama, jonka myös Bild on ilmoittanut Bayernin asettamaksi pyyntihinnaksi.

Real Madrid yrittää neuvotella hintaa alaspäin. Realin tekemä arvonmääritys antaa Daviesin realistiseksi arvoksi 40–45 miljoonaa euroa, ja sitä seura aikoo käyttää käyttää kauppoja hieroessaan.