Real Madrid on ”luottavaisempi kuin koskaan”, että se pystyy hankkimaan Bayern Münchenin laitapelaajan Alphonso Daviesin, kertoo Relevo.

Daviesin, 22, sopimus Bayernissa päättyy ensi kauden jälkeen, eikä hän ole halunnut aloittaa jatkosopimusneuvotteluja seuran kanssa.

Aluksi Davies vetosi agenttinsa kanssa siihen, että Bayernin johtoportaassa on ollut liikaa vaihtuvuutta, mutta Münchenin suurseurassa on alettu uskoa, että Kanadan maajoukkuetähti haluaa yksinkertaisesti vain siirtyä mualle.

Relevon mukaan Daviesin edustaja Nedal Househ ja Real Madrid ovat käyneet hyviä keskusteluja jo kuukausien ajan.

Jos Davies ei solmi jatkosopimusta, ensi kesä on käytännössä Bayernin viimeinen mahdollisuus saada hänestä kelvollinen siirtokorvaus.

Myös Real Madridin joukkueen sisällä uskotaan siihen, että Davies on siirtymässä Espanjaan. Los Blancosin David Alaba on Daviesin entinen joukkuekaveri Bayernista ja hänen hyvä ystävänsä, joten tieto on luultavasti liikkunut Alaban kautta.

Daviesia on peluutettu Bayernissa vasempana laitapuolustajana, mutta hänet on nähty urallaan myös laitahyökkääjänä ja jopa piilokärkenä. Vasemman pakin tontti on Real Madridille selkeä ongelmapaikka tällä hetkellä.

Madrid Xtra

@MadridXtra
🚨🎖| Real Madrid are more optimistic than ever with the signing of Alphonso Davies. @relevo

Linkki twiittiin.