Granada saatetaan diskata Copa del Reystä, kertoo Mundo Deportivo.

La Ligan sarjanousija selvitti torstaina tiensä jatkoon kaatamalla viidennellä sarjatasolla pelaavan Arosan vieraissa 3-0.

Arosa aikoo kuitenkin tehdä valituksen Espanjan jalkapalloliitolle (RFEF), koska sen mielestä Granadan maalivahti Adrián López oli edustuskelvoton pelaaja.

López, 24, on Granadan reservijoukkueen pelaaja, mutta hän sai torstaina näytönpaikan ykkösmiehistössä, kun edustusjoukkueen ykkösvahti André Ferreira istui penkillä.

Arosa viittaa valituksessaan sääntöön, jonka mukaan yli 23-vuotiaita reservijoukkueen pelaajia ei saa nostaa ykkösmiehistön mukaan.

Maalivahtien kohdalla raja on vedetty 25 vuoteen, mutta sääntö koskee vain ammattilaiskilpailuja, eikä Copa del Reytä lasketa omien sääntöjensä mukaan sellaiseksi. López on ollut La Ligassa, ammattilaiskilpailussa, säännöllisesti Granadan vaihtopenkillä.

Jos Arosa saa valituksensa läpi, sille tuomitaan voitto ja se jatkaa Granadan sijasta Copan toiselle kierrokselle.

– Seuran hallitus hoitaa tätä asiaa. Jos valitus menee läpi, olen todella pahoillani Paco Lópezin (Granadan päävalmentaja) puolesta, mutta säännöt ovat samat kaikille, kommentoi Arosan käskyttäjä Luisito Cadena SER:n mukaan.

Carrusel Deportivo

@carrusel
🚨‼️ El Granada incurre en una posible alineación indebida de su portero Adri López

❌ El guardameta, mayor de 23 años e inscrito con el filial nazarí no puede jugar la Copa ya que se considera una competición no profesional

cadenaser.com/nacional/2023/…
cadenaser.com

El Granada podría quedarse fuera de la Copa: incurre en una posible alineación indebida de su...

El Arosa, conjunto de Tercera RFEF, ya ha anunciado que denunciará la alineación del portero nazarí en el partido

Linkki twiittiin.