Álvaro Morata pelaa uransa parasta alkukautta.

Morata, 31, on viimeistellyt kuluvalla kaudella 12 otteluun yhdeksän maalia. Lisäksi Morata on antanut kaksi maalisyöttöä.

Morata allekirjoitti Atléticon kanssa kesällä vuoteen 2027 ulottuvan jatkosopimuksen. Morata on ollut kuluvalla kaudella joukkueen ainoa terve hyökkääjä, kun Memphis Depay on kärsinyt toistuvista loukkaantumisista. Tulosta on tullut.

Relevon saamien tietojen mukaan Morata on herättänyt kiinnostusta MLS:ssä. LA Galaxy on kiinnostunut Moratasta ja haluaa tehdä hyökkääjälle tarjouksen.

LA Galaxyn edustajat ovat keskustelleet Moratan agentin kanssa. Osapuolet ovat keskustelleet muun muassa siitä, kuinka paljon palkkaa LA Galaxy olisi valmis tarjoamaan Espanjan A-maajoukkueen kapteenille.

Relevon mukaan Morata haluaa ensisijaisesti jatkaa uraansa Atléticossa.