Girona on kiinnostunut hankkimaan keskikenttäpelaaja Oriol Romeun takaisin Barcelonasta ensi vuonna, kertoo Diario Sport.

Barcelona hankki Romeun, 32, Gironasta kesällä Sergio Busquetsin lyhytaikaiseksi korvaajaksi.

La Masian kasvatti esiintyi alkukaudesta edukseen, mutta viime aikoina Romeu on saanut kritiikkiä otteistaan. Uutisoimme aiemmin tällä viikolla, että osaltaan Romeun suorituksiin on vaikuttanut hänen oikutteleva polvivaivansa.

Barcelonan odotetaan etsivän uusi keskikentän pohjapelaaja pikimmiten ensi vuonna. Jos taloustilanne sallii, Blaugrana pyrkii hankkimaan uuden vahvistuksen jo tammikuun siirtoikkunassa.

Diario Sportin mukaan Girona on valmis iskemään apajille, kun Barcelona on löytänyt Romeulle korvaajan. Tällä kaudella Girona on käyttänyt onnistuneesti Aleix Garcíaa keskikentän pohjalla, mutta Romeu loisti samassa roolissa Blanquivermellsin riveissä.

Barcelona osti Romeun 3,4 miljoonalla eurolla, ja hänellä on kesään 2026 ulottuva sopimus seuran kanssa. Blaugrana halunnee siis jonkinlaisen siirtokorvauksen Romeusta, vaikka sillä ei olisikaan enää käyttöä hänelle.

Linkki twiittiin.