Girona on kiinnostunut hankkimaan keskikenttäpelaaja Oriol Romeun takaisin Barcelonasta ensi vuonna, kertoo Diario Sport.

Barcelona hankki Romeun, 32, Gironasta kesällä Sergio Busquetsin lyhytaikaiseksi korvaajaksi.

La Masian kasvatti esiintyi alkukaudesta edukseen, mutta viime aikoina Romeu on saanut kritiikkiä otteistaan. Uutisoimme aiemmin tällä viikolla, että osaltaan Romeun suorituksiin on vaikuttanut hänen oikutteleva polvivaivansa.

Barcelonan odotetaan etsivän uusi keskikentän pohjapelaaja pikimmiten ensi vuonna. Jos taloustilanne sallii, Blaugrana pyrkii hankkimaan uuden vahvistuksen jo tammikuun siirtoikkunassa.

Diario Sportin mukaan Girona on valmis iskemään apajille, kun Barcelona on löytänyt Romeulle korvaajan. Tällä kaudella Girona on käyttänyt onnistuneesti Aleix Garcíaa keskikentän pohjalla, mutta Romeu loisti samassa roolissa Blanquivermellsin riveissä.

Barcelona osti Romeun 3,4 miljoonalla eurolla, ja hänellä on kesään 2026 ulottuva sopimus seuran kanssa. Blaugrana halunnee siis jonkinlaisen siirtokorvauksen Romeusta, vaikka sillä ei olisikaan enää käyttöä hänelle.

Football España

@footballespana_
According to Sport, Girona are keen on re-signing Oriol Romeu, who they sold to Barcelona during the summer transfer window.

The 32-year-old has had a difficult few weeks, and recent reports have suggested that he will be replaced either in January or next summer.

Linkki twiittiin.