Barcelonan kaikkien aikojen maalintekijä Lionel Messi uskoo, että joukkue on valmis taistelemaan tällä kaudella mestaruudesta La Ligassa ja Mestarien liigassa.

Blaugrana on hallitseva La Ligan mestari, mutta Kataloniassa on viimeksi juhlittu Mestarien liigan voittoa vuonna 2015, kun Messi, 36, edusti vielä itse seuraa.

Kirjoitushetkellä Barcelona johtaa Mestarien liigan lohkoaan puhtaalla pelillä ja La Ligassa joukkue on neljäntenä, neljä pistettä perässä kärkijoukkue Real Madridia.

Inter Miamia nykyisin edustava Messi kommentoi Barcelonan otteita maanantaina, kun hän voitti uransa kahdeksannen Ballon d’Orin.

– Tietysti seuraan Barcelonaa, kuten aina, ja seuraan jatkossakin. Rakastan sitä seuraa ja tulen rakastamaan sitä koko elämäni.

– Mielestäni Barcelonalla on mahtava joukkue ja mahtavia pelaajia, sekoitus nuoria ja kokeneita pelaajia. Jalkapallossa voi sattua paljon asioita, loukkaantumisia, hankaluuksia… Barcelona on valmis taistelemaan tällä kaudella Mestarien liigassa.

Viime viikonloppuna Barcelona koki kotikentällään kirvelevän 1-2-tappion Real Madridille kauden ensimmäisessä El Clásicossa. Messi uskoo, että tappio ei lannistanut Blaugranaa.

– Barcelona toipuu tästä kovasta iskusta. Minulla ei ole epäilystäkään siitä, että se on yksi ehdokkaista [voittamaan La Ligan], mutta sen ei tarvitse asettaa paineita itselleen. Pitää vain mennä pikkuhiljaa ja kasvaa kilpailun aikana.

Ballon d'Or

@ballondor
Lionel Messi from @InterMiamiCF keeps extending his record with eight Ballon d’Or!

🌕🌕✨✨
🌕🌕✨✨✨
🌕🌕✨✨✨✨✨
🌕🌕✨✨✨✨✨✨✨

#ballondor

Linkki twiittiin.