Loukkaantumisongelmat ovat vaivanneet Memphis Depayn uraa Atlético Madridissa. Hollannin maajoukkuehyökkääjä ei ole ollut viimeiseen kuukauteen madridilaisseuran käytössä.

Depay, 29, on pelannut koko kauden aikana vain neljässä ottelussa Atléticon paidassa 139 minuutin verran. Hollantilaisella on ollut tänä aikana lukuisia lihasvammoja.

Entinen Atlético-pelaaja Kiko Narvaéz väittää Depayn loukkaantumisten johtuneen erimielisyyksistä seuran ja pelaajan henkilökohtaisen kuntovalmentajan kanssa. Kyseinen valmentaja ei enää työskentele hyökkääjän kanssa.

Atléticossa uskottiin Depayn vammojen johtuneen hänen työskentelystään reisilihasten kanssa. Hänen kuntovalmentajansa puolestaan arvioi niiden syntyvän voimaharjoitteluliikkeistä.

Depay työskenteli kuntovalmentajansa kanssa aamuisin ja Atléticon kanssa iltapäivisin. Osapuolten välillä ei ollut kommunikaatiota.

Atletico Universe

@atletiuniverse
🚨🎙️| Kiko Narváez on Memphis Depay:

“There were disagreements between his personal physical trainer, who he no longer has, and the club.

The former believed that his injuries were due to explosiveness, specific to rapid movements, while the club thought that the posterior part…

LUE MYÖS!