Real Madrid on kiinnostunut Feyenoordin hyökkääjästä Santiago Giménezistä, sanoo hänen edustajansa Morris Pagniello.

Giménez, 22, on ollut tällä kaudella ilmiliekeissä Feyenoordissa tehtaillen 11 otteluun 15 osumaa ja kolme maalisyöttöä.

Meksikolaiskärki paukutti jo debyyttikaudellaan 23 osumaa Feyenoordille, mutta kuluvalla sesongilla hän on ollut kerrassaan pitelemättömässä maalitahdissa.

Giménezin maalitehtailu on luonnollisesti herättänyt kiinnostusta useissa seuroissa, joten Real Madrid ei ole ainoa taho hänen perässään. Pelaajan konsulttina toimivan Pagniellon mukaan Los Blancos on kuitenkin tällä hetkellä vahvassa asemassa siirtokilpailussa.

– Olemme jo keskustelleet Atlético Madridin kanssa. Puhuimme hänestä Interin, Milanin, Lazion ja Napolin kanssa, mutta minusta hän voisi olla täydellinen sekä Interille että Juventukselle. Ne olisivat parhaat vaihtoehdot hänelle, kommentoi Pagniello TuttoMercatolle.

– Olen kehottanut eri seuroja uskomaan häneen. Hänen arvonsa nousi 10 miljoonasta eurosta 40 miljoonaan euroon vajaassa 12 kuukaudessa. Nyt häntä lähimpänä olevat joukkueet ovat Real Madrid ja Tottenham.

Giménezin ja Feyenoordin sopimus on voimassa kesään 2027 saakka, joten Hollannin hallitsevan mestarin ei tarvitse luopua hänestä halvalla.

Santiago Gimenez

@Santigim11
Dreams come true… 🧠🫀
#FEYLAZ #UCL