Barcelonan hallituksen jäsen Mikel Camps kirjoitti tiistaina sosiaalisessa mediassa julkaisun, joka ehti kerätä runsaasti huomiota ennen kuin hän poisti sen.

Camps seurasi mitä ilmeisimmin Bragan ja Real Madridin välistä Mestarien liigan ottelua, sillä hän otti kirjoituksessaan kantaa Los Blancosin tähtihyökkääjän Vinícius Júniorin pelaamiseen.

Ottelussa nähtiin tilanne, jossa Vinícius harhautteli Bragan puolustajaa Serdar Saatçia, joka seurasi vierestä, kun brassitaituri tanssahteli pallon kanssa paikallaan.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Camps suivaantui tilanteesta siinä määrin, että hän kirjoitti asiasta X:ssä (entinen Twitter).

– Kyse ei ole rasismista, vaan hän ansaitsee läimäyksen, koska hän on pelle ja ärsyttäjä. Mitä järkeä on näissä tarpeettomissa ja järjettömissä harhautuksissa keskellä kenttää? kirjoitti Camps AS:n mukaan sittemmin poistetussa julkaisussaan.

Viníciuksen joukkuekaverilta Rodrygo Goesilta kysyttiin Campsin kommenteista tiistain ottelun jälkeen El Chiringuiton haastattelussa.

– En tiedä, voinko puhua… Meitä aina kehotetaan olemaan puhumatta, mutta tuo on säälittävää. Ei ole paljon sanottavaa, hyvin rumaa.

CentreGoals.

@centregoals
🚨🚨| Mikel Camps (FC Barcelona executive board spokesperson) on Vinicius Jr:

"It's not racism, he deserves a slap for being a clown. These stepovers are unnecessary and meaningless on a football pitch."

[@La_SER via @theMadridZone]