Barcelona voitti keskiviikkona Šah’tar Donetskin kotikentällään 2-1 Mestarien liigassa.

Kotijoukkue avasi maalitilinsä 28. minuutilla. İlkay Gündoğanin upea syöttö löysi linjan takaa Fermín Lópezin, joka täräytti pallon ylärimaan, mutta Ferran Torres hoisi jatkotilanteesta pelivälineen maalin.

López heilutti itse verkkoa muutamaa minuuttia myöhemmin. Torres tarjoili nuorukaiselle pallon vaaralliseen väliin, López haki jalkansa vapaaksi ja latasi komean vedon etunurkkaan.

Torres ja López heiluttivat kumpikin verkkoa myös toisella jaksolla, mutta molemmat osumat hylättiin paitsion takia.

Šah’tar kavensi tunnin kohdalla Georgiy Sudakovin maalilla, mutta tasoihin ukrainalaisryhmästä ei ollut nousemaan.

Barcelonalla on kolmen ottelun jälkeen yhdeksän pistettä kasassa ja Šah’tar Donetskilla kolme. Samassa lohkossa pelaavat myös kolmen pisteen Porto ja pisteetön Royal Antwerp, jotka kohtaavat vielä keskiviikkona.