Real Madridin laitahyökkääjä Vinícius Júnior myöntää, että hän ei ole yltänyt Brasilian maajoukkueessa omalle tasolleen.

Lokakuun maajoukkuetauolla Vinícius, 23, pelasi Brasilian avauksessa MM-karsintapeleissä Venezuelaa ja Uruguayta vastaan. Brassit jäivät ilman voittoja, eikä Vinícius saanut itsestään tehojaan irti.

Los Blancosin brassitaituri kärsi syyskuussa takareisivammasta, mutta hän on silti tehtaillut Madridissa tällä kaudella kolme osumaa ja yhden maalisyötön.

– Olen ollut erittäin huono viime peleissä, minulla on paljon parannettavaa. Minulla on oltava selkeä pää, jotta voin tehdä parhaani joukkueen eteen, kommentoi Vinícius Globolle.

– Minusta tuntuu, että aikani maajoukkueesa ei ole vielä ollut sellaista kuin olen toivonut. Minulla on paljon kehitettävää, jotta pystyn pelaamaan parhaalla mahdollisella tavalla, kuten Real Madridissa.

Kaikkiaan Vinícius on pelannut Brasilian A-maajoukkueessa 25 ottelua, joissa hän on tehnyt kolme maalia ja syöttänyt yhtä monta. Qatarin MM-kisoissa hän oli yhtä vaille kaikissa peleissä Brasilian avauskentällisessä.

Linkki twiittiin.