Real Madrid on solmimassa uudet sopimukset keskikenttäpelaajiensa Federico Valverden ja Eduardo Camavingan kanssa, kertoo Athletic.

Uruguaylaisen Valverden, 25, ulosostohinnaksi sovittiin miljardi euroa, kun hän teki edellisen kuusivuotisen sopimuksen toissa vuonna. Hänen uusi diilinsä ulottuu kesään 2028 saakka ja nostaa hänen palkkaansa.

Ranskalaiselle Camavingalle, 20, uusi diili tulee olemaan ensimmäinen jatkosopimus Madridissa. Myös hänen palkkansa on nousemassa ja hänen ulosostohinnakseen tulee miljardi euroa. Uusi sopimus on voimassa kesään 2028 asti.

Real Madrid on asettanut useiden nuorten luottopelaajiensa, kuten Vinícius Júniorin, Rodrygo Goesin ja Éder Militãon, ulosostohinnaksi miljardi euroa. Kolmikko solmi omat diilinsä viime kesänä, mutta niitä ei ole vielä virallisesti julkistettu.

Valverde on pelannut Madridissa 215 ottelua siirryttyään seuraan kesällä 2016 Peñarolista viidellä miljoonalla eurolla. Camavinga vuorostaan on esiintynyt Los Blancosin kanssa 110 kertaa siirryttyään seuraan toissa vuonna Rennesistä 31 miljoonalla eurolla.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🚨⚪️ Real Madrid have agreed terms of Fede Valverde new deal — contract now ready until June 2028.

🔒 €1B release clause confirmed, as called by @tjcope. Agreement done.

Valverde, Camavinga, Vinicius Jr and all the other announcements will be made soon.

Linkki twiittiin.