Vitor Roquen on määrä siirtyä ensi kesänä Barcelonaan.

Barcelona tiedotti muutama kuukausi sitten hankkivansa Roquen ensi kesänä Athletico Paranaensesta noin 40 miljoonalla eurolla. 

Barcelonan päävalmentaja Xavi olisi halunnut Roquen joukkueeseensa jo tänä kesänä, mutta Athletico Paranaense ei suostunut luopumaan huippulupauksestaan kesken kauden. Brasilian pääsarjakausi päättyy joulukuun alussa.

AS:n saamien tietojen mukaan Xavi haluaa Roquen Barcelonaan tammikuussa. Xavi kokee tarvitsevansa uuden kärjen joukkueeseen kesken kauden, eikä hän halua odottaa ensi kesään asti.

Lehden mukaan Barcelonan seurajohto on luvannut Xaville tekevänsä kaikkensa sen eteen, jotta Roque voisi siirtyä Xavin alaisuuteen tammikuussa. Xavi on soittanut parhaillaan nilkkavammasta kärsivälle Roquelle ja ilmoittanut toivovansa pääsemään työskentelemään nuorukaisen kanssa kesken kauden.

Maaliskuussa Brasilian A-maajoukkueessa debytoinut 18-vuotias hyökkääjä on viimeistellyt kuluvalla kaudella 11 maalia Brasilian pääsarjassa.