Koken alkukausi on ollut rikkonainen.

Atléticon kapteeni sai lihasvamman kauden avausottelun ensiminuuteilla. Lihasvamma piti Koken sivussa pelikentiltä reilun viiden viikon ajan. Palattuaan pelikuntoon Koke on napannut tutun paikan Atléticon avauskokoonpanossa.

Koken nykyinen sopimus Atléticon kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Atlético ei ole toistaiseksi tehnyt jatkosopimustarjousta kapteenilleen. Madridilaismedian mukaan Atlético valmistelee parhaillaan uutta sopimustarjousta Kokelle, joka sisältäisi varsin merkittävän palkanpudotuksen.

Koke on noin kymmenen miljoonan euron nettovuosituloillaan yksi Atléticon parhaiten palkatuista pelaajista. Vain Jan Oblak tienaa enemmän.

Viime aikoina madridilaismediassa on mainittu Koken herättäneen kiinnostusta Saudi-Arabiassa. Koke haluaa kuitenkin jäädä Atléticoon.

– Nautin tällä hetkellä viimeisestä kaudestani Atléticossa. Olen rauhallinen asian suhteen. Olen todella onnellinen Atléticossa ja ideani on aina ollut lopettaa urani täällä. Olen varma, ettei sen suhteen ole minkäänlaista ongelmaa, Koke viittasi jatkosopimukseen.

Koke, 31, on Atléticon oma kasvatti ja on pelannut koko uransa kasvattajaseurassaan. Kaksinkertainen La Ligan mestari pitää 591 ottelullaan hallussa Atléticon kaikkien aikojen otteluennätystä.