Real Madrid voitti tiistai-iltana Napolin vieraskentällä Mestarien liigan lohkovaiheen toisella kierroksella maalein 3-2.

Ottelun avausjakso oli vauhdikas. Viime viikonloppunakin maalinteossa onnistunut toppari Leo Østigård puski Napolin johtoon 19. minuutilla, mutta isäntien johto kesti lopulta vain kahdeksan minuuttia. Vinícius toi Real Madridin johtoon Giovanni Di Lorenzon harhasyötön seurauksena.

Hetkeä myöhemmin Jude Bellingham vei Real Madridin johtoon kauden kahdeksannella maalillaan. Bellingham kuljetti pallon Napolin boksiin ja viimeisteli sen varmasti ohi Napoli-vahti Alex Meret’n. Piotr Zieliński tasoitti ottelun rangaistuspotkulta toisen jakson alussa.

Fede Valverde iski ottelun voittomaalin noin vartti ennen loppua kulman jälkitilanteesta. Valverde laukoi pallon boksin ulkopuolelta kohti Napolin maalia ja se kimposi Meret’stä isäntien verkkoon. 2-3.

Samaan aikaan toisaalla Sevilla koki ikävän pistemenetyksen jäätyään PSV:n kanssa vieraskentällä 2-2 -tasapeliin. Sevilla johti ottelua kahdesti loppuhetkillä, mutta menetti kummallakin kerralla johtoasemansa. PSV tasoitti ottelun toista kertaa 95. minuutilla. Nemanja Gudelj ja Youssef En-Nesyri vastasivat Sevillan maaleista.