Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti sanoo, että hän on yhä yllättynyt siitä, kuinka hyvin keskikenttäpelaaja Jude Bellingham on sopeutunut seuraan lyhyessä ajassa.

Bellingham, 20, siirtyi Madridiin kesällä Borussia Dortmundista yli sadan miljoonan euron kaupassa, ja hän on ollut heittämällä joukkueen valovoimaisin pelaaja alkukaudesta.

Englannin maajoukkueen nuori tähti on ehtinyt pelata Los Blancosissa yhdeksän ottelua tehden niissä yhteensä kahdeksan maalia ja syöttäen kolme.

Bellingham oli tiistaina jälleen pelin päähahmo, kun Real Madrid voitti Napolin vieraissa 3-2 Mestarien liigassa. Hän tarjoili syötön Madridin avausmaaliin ja vastasi itse toisesta osumasta, jossa hän kuljetti tiensä koko puolustuksen läpi ennen viimeistelyään.

– Se yllättää minut, että hän on 20-vuotias. Hänen luonteensa ja persoonallisuutensa perusteella hän vaikuttaa 30-vuotiaalta, sanoi Ancelotti Athleticin mukaan.

– Hän on aina keskittynyt peliin ja tietää, mitä hänen on tehtävä, ja se on harvinaista 20-vuotiaalle pelaajalle. Lisäksi hänellä on paljon laatua, paljon voimaa ja taitoa… Tietysti hän on yllättänyt. Hän on yllättänyt hieman kaikki.

Real Madrid on kahden voitokkaan pelin jälkeen Mestarien liigan lohkossaan kärkipaikalla. Seuraavassa lohkopelissään se vierailee Bragan luona Portugalissa 24. lokakuuta.

Linkki twiittiin.