David Alaba joutui jättämään aiemmin tällä viikolla Real Madridin ja Las Palmasin välisen sarjaottelun kesken avausjaksolla.

Alaba kärsii lihasvammasta oikeassa jalassaan. Alaba ei osallistunut lauantaiseen Girona-otteluun.

Alaba ei matkusta Real Madridin kanssa Napoliin. Real Madrid kohtaa tiistaina vieraskentällä Napolin Mestarien liigan lohkovaiheessa. Carlo Ancelotti jätti Alaban ulos Italiaan matkaavasta kokoonpanosta.

Itävaltalaispelaajan osallistuminen ensi viikonlopun Osasuna-otteluun on suuri kysymysmerkki. Girona-ottelussa törkeän taklauksen myötä suoran punaisen kortin saanut Nacho on pelikiellon vuoksi sivussa Osasuna-ottelusta, joten on mahdollista, että Antonio Rüdiger on joukkueen ainoa pelikelpoinen toppari viikonloppuna.

Radio MARCA

@RadioMARCA
⚪️⚪️ OFICIAL | Convocatoria del @realmadrid para el viaje a Nápoles de @ChampionsLeague

❌David Alaba por lesión

✅ Viaja el canterano Carrillo

📻radiomarca.com