Real Madridilla uskotaan olevan suunnitelmia hyökkääjän hankkimiseksi ensi kesänä. Fichajes uutisoi, että seurassa ollaan kiinnostuneita Feyenoordissa pelaavasta Santiago Giménezistä.

Feyenoord pyytää Giménezistä 50 miljoonaa euroa. Fichajesin mukaan Realilla on sen verran rahaa säästössä, että seura selviäisi siirtomaksusta ilman suurempia ongelmia.

Giménez, 22, mielletään yhdeksi Euroopan kuumimmista hyökkääjistä. Hutihankinnan riski on aina silti olemassa, koska kilpailu huippuhyökkääjistä on kovaa. Giménezistä ovat olleet kiinnostuneita myös valioliigaseurat Arsenal, Tottenham ja Chelsea.

Meksikolainen Giménez on tehnyt tällä kaudella seitsemään otteluun kymmenen maalia Alankomaiden pääsarjassa. Varmaa kuitenkin on, että ainakin Endrick tulee ensi kaudeksi Madridiin. Myös Kylian Mbappéa on viety huhuissa valkopaitaan.