Real Madrid on kärsinyt alkukaudella melkoisista loukkaantumisongelmista.

Thibaut Courtois ja Éder Militão ovat sivussa pitkälle kevääseen polvivammojen vuoksi. Dani Carvajal, Vinícius, David Alaba ja Arda Güler ovat kärsineet lihasvammoista.

Carlo Ancelottin mukaan joukkueella ei ole yksinkertaisesti riittävästi aikaa palautua otteluista.

– Eniten joukkueisiin vaikuttaa eurokilpailut. On loukkaantumisia ja väsymystä, mutta sen sijaan ei ole aikaa palautua niistä. Seuraavan maajoukkuetauon jälkeen pelaamme 21. lokakuuta, vaikka meillä on pelaajia, jotka palaavat joukkueen vahvuuteen vasta 19. päivä. Kenties heidän pitää matkustaa suoraan Sevillaan, jos lentokoneet ovat myöhässä, Ancelotti päivitteli viitaten maajoukkuetauon jälkeiseen Sevilla-otteluun.

Real Madrid kohtaa lauantaina Gironan La Ligassa. Girona johtaa sarjaa. Ancelottin mukaan Gironalla on aikaa levätä ja valmistautua otteluihin.

– On kunnioitettava sarjataulukkoa. Girona on suoriutunut muita paremmin. He ovat olleet parempia kuin me, Barcelona tai Atlético. Sitä on kunnioitettava. He pelaavat todella hyvin, mutta emme näe viime kauden kaltaista tulosta (Girona voitti Real Madridin 4-2), koska olemme valmistautuneet. He eivät pelaa Euroopassa ja se on heille etulyöntiasema, koska Gironalla on aikaa valmistautua otteluihin ja pelaajat voivat palautua.