Real Madridin topparin Antonio Rüdigerin odotetaan olevan pelikunnossa lauantain kärkiotteluun Gironaa vastaan, kertoo Athletic.

Rüdiger, 30, on pelannut tällä kaudella Madridin jokaisessa ottelussa, mutta päävalmentaja Carlo Ancelotti sanoi edellisen pelin jälkeen, että saksalaistoppari kärsii pienestä ”kolhusta”. Ancelotti ennusti kuitenkin, että Rüdiger pystynee pelaamaan lauantaina, ja siltä myös tällä hetkellä näyttää.

Italialaisvalmentaja arvioi samassa yhteydessä, että Rüdigerin toppariparina pelannutta David Alabaa ei nähdä viikonloppuna tositoimissa.

Alaba, 31, loukkasi keskiviikkona nivusensa Las Palmasia vastaan ja joutui jättämään pelin kesken. Athleticin mukaan hän käy perjantaina magneettikuvauksessa.

Näillä näkymin Rüdiger ja Nacho ovat Madridin ainoat pelikuntoiset topparit lauantaina. Éder Militão on polvivamman takia sivussa pitkälle ensi vuoteen saakka.

Athleticin mukaan myös keskikenttäpelaaja Brahim Díaz on käytettävissä lauantaina, vaikka häneltä meni viime viikonloppuna olkapää sijoiltaan derbyssä Atlético Madridia vastaan. Díaz, 24, sai pistoksia olkapäähänsä, jotta hän pystyi pelaamaan Las Palmasia vastaan, ja Madrid toiminee samoin ennen Girona-peliä.

Madrid Universal

@MadridUniversal
David Alaba will undergo an MRI scan tomorrow morning.

@MelchorRuizCope

Linkki twiittiin.