Sevilla aloitti urakkansa Mestarien liigan lohkovaiheessa keskiviikkoiltana. 

Sevilla joutui tyytymään 1-1 -tasapeliin Lensin kanssa Pizjuánilla. Lucas Ocampos vei Sevillan johtoon heti alussa, mutta johtoasema ei kestänyt varttia pidempään.

Sergio Ramos oli toistamiseen José Luis Mendilibarin nimeämässä avauskokoonpanossa. Ramos pelasi täydet minuutit Sevillan takalinjoilla. Keskiviikkoinen ottelu oli Ramosille ensimmäinen Mestarien liigassa Sevillan paidassa.

Konkaritopparista tuli keskiviikkoiltana eniten Mestarien liigassa otteluita avauskokoonpanossa pelannut espanjalaispelaaja. Lens-ottelu oli Ramosille 138. kerta avauskokoonpanossa Mestarien liigassa. Ramos ohitti legendaarisen Raúlin ja nousi yksin tilaston kärkipaikalle.

Ramos on aktiivipelaajista kolmanneksi eniten Mestarien liigassa pelannut pelaaja. Vain Toni Kroos ja Thomas Müller ovat pelanneet enemmän otteluita Euroopan ykkösseurajoukkuekilpailussa.