João Félix on esiintynyt edukseen Barcelonassa.

Félix siirtyi Atléticosta lainalle Barcelonaan noin kolme viikkoa sitten. Kolmessa ottelussa on syntynyt kolme maalia. Félix iski kaksi täysosumaa Antwerpin verkkoon Mestarien liigan lohkovaiheen avauskierroksella tiistaina.

Félixin lainasopimuksessa ei ole mukana osto-optiota.

Barcelona ei maksanut lainasta korvausta, mutta maksaa kokonaisuudessaan hyökkääjän kuluvan kauden palkan. Félix allekirjoitti kaksivuotisen jatkosopimuksen Atléticon kanssa ennen Barcelona-lainaa. Sopimus Atléticon kanssa päättyy kesällä 2029. Atléticon odotetaan vaativan Félixistä noin sadan miljoonan euron siirtosummaa ensi kesänä.

Mundo Deportivo haastatteli Félixiä, joka otti kantaa tulevaisuuteensa.

– Minusta riippuu se, miten pelaan tällä kaudella. Sen jälkeen Barcelonan on neuvoteltava Atléticon kanssa. Se riippuu Atléticosta. Jos he haluavat helpottaa asioita tai eivät. Mutta ne ovat neuvotteluihin liittyviä asioita, joihin liittyy muun muassa pelaajan arvot, enkä ota kantaa niihin. Teen työni kentällä ja yritän tehdä parhaani, jotta Barcelona haluaa hankkia minut. En ota kantaa siihen, miten arvokas olen, Félix viittasi siirtosummaan.