Pedron ura lähestyy loppuaan. Espanjalaislaituri oli kantava voima Barcelonassa sen loiston vuosina 2010-luvun taitteessa.

Pedro, 36, pelaa tätä nykyä italialaisseura Laziossa, mutta on odotettavissa, että hän ei jatka seurassa enää ensi kaudella, mikä johtuu hänen iästään. Laakereilleen Pedro ei silti aio heittäytyä.

Espanjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan CD Tenerifen puheenjohtaja Paulino Rivero vahvistaa, että seuran suunnitelmissa on sorvata Pedrolle sopimus ensi kaudeksi. Pedro on kotoisin Teneriffan saarelta.

– Jotta Pedro Rodríguez voi tulla, Tenerifen täytyy haluta häntä, ja me haluamme hänet. Pedron täytyy haluta sitä myös, ja luulen, että niin hän tekee. Meillä on puheyhteys, Rivero totesi tällä viikolla Marcan mukaan.

Barcelonassa Pedro ei tullut tunnetuksi näyttävistä harhautuksistaan niin kuin eräät kollegansa vaan pärjäsi monipuolisuudellaan. Hän siirtyi pois Kataloniasta 2015 siksi, että Neymarin tai Luis Suárezin syrjäyttäminen avauskokoonpanosta olisi vaatinut ihmetekoja. Sittemmin hän on edustanut Lazion lisäksi Chelseaa ja AS Romaa.

Pedro oli myös yksi keskeisistä pelaajista Espanjan maajoukkueessa, joka juhli maailmanmestaruutta 2010 ja Euroopan-mestaruutta 2012.