Real Madrid jatkoi sunnuntaina voittokulkuaan La Ligassa kaatamalla Real Sociedadin kotikentällään 2-1. Los Blancos on nyt voittanut kaikki viisi ensimmäistä otteluaan.

Madridin voittomaalista vastasi Joselu, joka pelaa seurassa tämän kauden lainalla Espanyolista. Hän on kaukana Madridin kuuluisista galáctico-hankinnoista, mutta Joselu, 33, on osoittanut lyhyessä ajassa, että hän voi olla hyödyllinen pelaaja valkopaidoille.

Konkarihyökkääjä on päässyt kentälle kauden jokaisessa ottelussa ja ollut kolmessa viimeisimmässä pelissä aloituskentällisessä. Avaukseen päästyään Joselu on tehtaillut kaksi osumaa ja yhden maalisyötön.

Ancelottin kommentit

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti kehui sunnuntain pelin jälkeen, että Joselu tarjoaa jotain erilaista joukkueen hyökkäykseen.

– Meillä ei ole hyökkäyspäässä toista pelaajaa Joselun ominaisuuksilla. Hän pystyy pitämään palloa todella hyvin ja hän voi olla hyvin vaarallinen vastustajan rangaistusalueella, hän on hyvä pääpelaaja, sanoi Ancelotti Marcan mukaan.

– Me tiesimme jo ennen tätä kautta, mihin hän pystyy. Ei ole sattumaa, että hän on tehnyt kaksi maalia näissä kahdessa kotipelissä, koska hänellä on enemmän paikkoja, kun pelaamme kotona. Saamme laitettua enemmän keskityksiä ja olemme lähempänä vastustajan maalia.

Ancelotti paljasti, että hän oli ottaa Joselun pois kentältä juuri ennen kuin konkarikärki teki ratkaisevan maalin.

– Ajatuksena oli vaihtaa Joselu pois, laittaa kentälle yksi keskikenttäpelaaja enemmän ja siirtää [Jude] Bellingham ylemmäs. Hän teki maalin, mutta ajattelin myös johtoasemassa, että ylimääräinen keskikenttäpelaaja olisi järkevä veto.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Madrid on kulkenut voitosta voittoon, mutta Ancelottia on ärsyttänyt yksi asia joukkueensa pelaamisessa; Los Blancos on kolmessa pelissä joutunut nousemaan tappioasemasta täyteen pistepottiin päästettyään maalin ensimmäisen vartin aikana.

– Olemme onnistuneet nousemaan voittoihin, mutta meidän on ehdottomasti korjattava tämä. Pelistä tulee tietenkin vaikeampi, jos päästää ensin maalin.

– Moni pelaajistamme osaa tehdä maaleja ja me voimme tehdä maaleja erikoistilanteista, mutta meidän on lopetettava aikaisten maalien päästäminen.