José Bordalas on oikaissut virheellisiä kommenttejaan Jude Bellinghamin vaikutuksesta Mason Greenwoodin saapumisessa Getafeen.

Manchester United lainasi Greenwoodin, 21, Getafeen koko kauden mittaisella lainasopimuksella. La Liga -seuran päävalmentaja Bordalas väitti aiemmin Radio Marcan haastattelussa Real Madridin keskikenttäpelaajan Bellinghamin vaikuttaneen hyökkääjän valintaan käytyään keskusteluja hänen kanssaan.

Athletic kertoo Bellinghamin edustajien ottaneen Bordalasiin yhteyttä virheellisistä lausunnoista.

– Haluan selventää väärinymmärrystä. Sanoin Greenwoodin tulleen Getafeen, koska hän oli puhunut Bellinghamin kanssa. Minulle on nyt selvennetty, ettei asia ollut näin, Bordalas kommentoi sunnuntain Osasuna-ottelun jälkeen.

– Pyydän anteeksi. Mason saapui seuraan eri tavalla. Kyse oli meidän kiinnostuksesta ja he (Manchester United) tarjosivat häntä meille. Haluan vain selventää asian.

Greenwood debytoi sunnuntaina Getafen paidassa. Seura kukisti Osasunan kotonaan 3-2-numeroin.

LUE MYÖS!