Atlético Madridin päävalmentaja Diego Simeone sanoo, että lauantain tappio Valencialle oli ”heikoin suoritus”, jonka hän on Los Colchonerosin puikoissa omiltaan nähnyt.

Valencia höykytti Atlétia kotikentällään maalein 3-0. Pallo oli enimmäkseen vieraiden hallussa ja maalipaikat menivät varsin tasan, mutta madridilaiset eivät vain päässeet riittävän hyville paikoille.

– Valencia oli paljon parempi. Emme pystyneet pelaamaan haluamallamme tavalla, sanoi Simeone AS:n mukaan.

– Tämä oli mahdollisesti heikoin suoritus minun aikanani tässä seurassa. Valencia tiesi, miten hyökätä meitä vastaan vastahyökkäyksillä ja he satuttivat meitä. He pelasivat mahtavan ottelun.

– En ole vihainen, olen rauhallinen. Tunnen pelaajani, joukkueen, joka minulla on pukuhuoneessa. Mutta joukkueen on hyväksyttävä, kun heillä on ollut huono peli… Hyväksyminen on paras tapa kasvaa.

– Huonoin asia tämän päivän pelissä oli se, että vastustaja oli parempi kuin me. Minulla ei ole siihen paljon lisättävää.

Simeone on luotsannut Atlétia lähes 12 vuotta, joten argentiinalaisluotsi piti lauantain esitystä huonoimpana yli vuosikymmeneen.