Real Madridin entisestä laitahyökkääjästä Gareth Balesta on tehty pelattava hahmo golfvideopeliin.

Bale, 34, oli säännöllisesti yksi jalkapallopeli FIFA:n parhaista hahmoista ja hän toimi pelisarjan kansikuvapoikana vuoden 2014 painoksessa Lionel Messin kanssa.

Nyt Walesin maajoukkuelegendasta on tehty hahmo PGA Tour 2K23 -peliin. Bale jakoi sosiaalisessa mediassa videon, jossa häntä skannattiin peliä varten.

Espanjan-vuosinaan Bale kahmi Real Madridin kanssa lukuisia pokaaleja ja oli tekemässä monia tärkeitä maaleja. Häntä kuitenkin kritisoitiin varsinkin loppua kohden siitä, että Bale ei väitetysti ollut erityisen sitoutunut Los Blancosiin ja jalkapalloon tai espanjalaiseen elämäntyylin. Balen katsottiin olleen enemmän kiinnostunut golfista kuin toisesta lajista, josta hänelle maksettiin palkkaa.

Real Madridin entinen hyökkääjä Predrag Mijatović sanoi vuonna 2019, että ”Ensimmäiseksi hän (Bale) ajattelee Walesia, sitten golfia ja sen jälkeen Real Madridia”. Lausahdus innoitti Walesin kannattajat laulamaan ”Wales, golf, Madrid” Balelle, jonka innostunut reaktio sai taas madridilaismedian kiehumaan.

2K United Kingdom

@2K_UK
Introducing..... @GarethBale11 to @PGATOUR2K @2K , available as a playable pro TODAY! 🔥

Play through his custom designed course, The Elevens Club, and complete in-game challenges to earn rewards for your MyPLAYER in #PGATOUR2K23. 🏌️

Linkki twiittiin.