Robert Lewandowski on edustanut Barcelonaa reilun vuoden ajan.

Lewandowski voitti viime kaudella Barcelonan kanssa La Ligan mestaruuden ja lisäksi nappasi itselleen sarjan maalikuninkuuden 23 täysosumallaan.

Puolalaiskärki on tehnyt alkukaudella neljässä sarjaottelussa yhteensä kaksi maalia. Lewandowski on saanut kritiikkiä peliesityksistään.

SportBild haastatteli Lewandowskia, joka kertoi, ettei edes ajattele Saudi-Arabiasta saamiaan tarjouksia. Espanjalaismedian mukaan Lewandowski hylkäsi kesän siirtoikkunan loppuhetkillä rahakkaan sauditarjouksen.

– En edes ajattele sitä nyt. Olen todella onnellinen Barcelonassa, joukkueessa ja perheeni kanssa tässä kaupungissa. Ihmisenä olen onnellinen täällä. Ennen aikaani Barcelonassa olin hieman kuin kone, mutta täällä minusta on tullut inhimillisempi.

Lewandowski kertoi aiemmin suunnitelleensa siirtoa MLS:ään huippu-uransa jälkeen, mutta on sittemmin vaihtanut mielipidettään.

– Minulla on edelleen kaksi vuotta sopimusta jäljellä ja optio kolmannesta. Ennen koronaviruspandemiaa minulla oli idea MLS:ssä pelaamisesta, mutta jollain tavalla se on sittemmin muuttunut. Minun on vaikea kuvitella lähteväni sinne Barcelona-urani jälkeen.