Barcelonan uusi hyökkääjä João Félix on yllättynyt siitä, kuinka lämpimän ja positiivisen vastaanoton hän on saanut seuran kannattajilta.

Félix, 23, pelaa Barcelonassa kuluvan kauden lainalla Atlético Madridista, jonka kannattajien keskuudessa hän ei erityisen suurta suosiota nauti.

Portugalilaishyökkääjä ei ole onnistunut vastaamaan Atlétissa valtaisan hintalappunsa tuomiin odotuksiin, eikä hän ole tiettävästi järin hyvää pataa madridilaisten päävalmentajan Diego Simeonen kanssa. Kannattajat eivät katsoneet hyvällä myöskään sitä, kun Félix julisti kesällä julkisesti, että hän haluaa siirtyä juurikin Barcelonan riveihin.

Barcelonan paidassa Félix pääsi debytoimaan juuri ennen maajoukkuetaukoa, kun hänet laitettiin Osasunan vieraana loppuhetkiksi kentälle. Tulevana lauantaina Blaugrana isännöi La Ligassa Real Betisiä.

– Odotan todella paljon, että pääsen pelaamaan Montjuïcille kannattajiemme edessä. Se on sääli, ettei ottelua pelata Camp Noulla, sanoi Félix Diario Sportin haastattelussa viitaten stadionin remonttiin.

Positiivisesta vastaanotosta kysyttäessä Félix sanoi olleensa siitä ”yllättynyt”.

– Olen aina sanonut, että haluan pelata täällä. Ehkä siksi he rakastavat minua niin paljon.

Félix uskoo, että hänen paras roolinsa Barcelonan systeemissä on hyökkäyksen vasemmalla laidalla.

– Olen pelannut siellä jo jonkin aikaa ja uskon, että siellä Xavi tykkää peluuttaa minua eniten.

– Joukkue on ottanut minut todella hyvin vastaan. Meillä on nuori joukkue, joten minun on todella hyvä olla täällä. Meillä on todella hyvä ryhmä, joka haluaa voittaa.