Villarreal antoi hiljattain potkut päävalmentajalleen Quique Setiénille. Villarreal etsii parhaillaan uutta päävalmentajaa.

Madridilaislehti Marcan mukaan Villarreal otti torstaiaamuna yhteyttä Raúl Gonzáleziin. Raúl valmentaa Real Madridin B-joukkue Castillaa. Villarreal ei ole toistaiseksi tehnyt virallista tarjousta Raúlille. Raúl ilmoitti saamastaan yhteydenotosta Real Madridille ja osapuolet miettivät parhaillaan parasta ratkaisua.

Marcan mukaan Raúl on kiinnostunut mahdollisuudesta valmentaa Villarrealin kaltaista seuraa ja harkitsee tarkasti päätöstään.

Raúl on saanut vuosien saatossa yhteydenottoja muun muassa Eintracht Frankfurtista, Espanyolista ja Leedsistä, mutta on ennemmin jäänyt Castillan peräsimeen. Kuluva kausi on Raúlin viides Castillan päävalmentajana. Castilla pelaa Espanjan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla.

Raúl, 46, on Real Madridin seuralegenda. Raúl pelasi Real Madridin edustusjoukkueessa vuodet 1994-2010. 741 ottelussa syntyi 323 maalia ja 114 maalisyöttöä.