Sevilla esitteli Sergio Ramosin uutena pelaajanaan keskiviikkona Pizjuánilla pidetyssä lehdistötilaisuudessa.

Ramos allekirjoitti hiljattain alkaneen kauden mittaisen sopimuksen kasvattajaseuransa kanssa.

Ramos lopetti A-maajoukkueuransa maaliskuussa. Ramos ei ollut saanut kutsua maajoukkueeseen sitten kevään 2021. Topparilta tiedusteltiin, onko hän kenties valmis muuttamaan päätöstään ja palaamaan maajoukkueen pariin. EM-lopputurnaus pelataan ensi kesänä.

– Vuosi sitten tein päätöksen, koska jalkapallo ei ole joskus pelkkää jalkapalloa. Jos asiat loksahtavat kohdalleen, niin kuka tietää. Kaikki tietävät, mitä maani edustaminen merkitsee minulle. Nyt olen kuitenkin keskittynyt edustamaan seurajoukkuettani. Mutta jos asiat muuttuvat, niin miksei, Ramos väläytti.

Ramos palasi Sevillaan voittaakseen pokaaleja. Ramos nosti esimerkiksi Jesús Navasin ja Ivan Rakitićin, jotka palasivat Sevillaan ja onnistuivat sen jälkeen voittamaan pokaaleja andalusialaisseuran paidassa.

– Toivottavasti olen yhtä onnekas kuin Rakitic ja Navas, jotka palasivat kotiin ja nostivat pokaaleja ilmaan. Uskon, että voimme voittaa jonkun pokaalin. Oli se sitten La Ligan ja Mestarien liigan mestaruus.. Tiedän sen olevan todella vaikeaa, koska kukaan ei lahjoita sinulle mitään, mutta kaikki lähtee käyntiin siihen uskomisesta. Sitten mennään askel askeleelta kohti tavoitetta kunnioittaen kaikkia.