Joselu siirtyi kesällä Espanyolista lainalle Real Madridiin. Laina kestää alkaneen kauden ja siinä on mukana osto-optio.

33-vuotias hyökkääjä on viimeistellyt alkukaudella yhden maalin La Ligassa. Joselu on noussut viime aikoina Espanjan A-maajoukkueeseen ja on mukana myös syyskuun EM-karsintaotteluissa.

Joselu viimeisteli kesäkuussa UEFA Nations Leaguen Final Four -turnauksen välieräottelussa voittomaalin Italian verkkoon.

Madridilaislehti AS haastatteli Joselua, joka kertoi mielipiteensä Jude Bellinghamista ja Toni Kroosista. Joselun mukaan Bellingham voi voittaa tulevaisuudessa Ballon d’Orin.

– Totta puhuen hän on huippupelaaja. Puhun paljon Juden kanssa, koska opin englantia pelatessani Valioliigassa. Jude on nöyrä ja työteliäs kaveri. Hänellä on mahdollisuus voittaa mitä tahansa. Hän on herättänyt huomion myös joukkueen pukukopissa. Ottaen huomioon Juden iän, voi hän voittaa urallaan mitä ikinä haluaakaan. Tietenkin voimme puhua tulevaisuuden Ballon d’Or -voittajasta.

Joselu kummastelee, miksei Kroos ole voittanut urallaan Ballon d’Orin.

– Kroosin pitäisi olla viisinkertainen Ballon d’Or -voittaja. Hän on uskomaton pelaaja. Kroos kykenee muuttamaan ottelun kulun. Hän on yksi pelaajista, jotka ovat herättäneet huomioni Real Madridissa. Kroos ei koskaan menetä palloa ja hän pelaa tavalla, joka tekee hänestä erilaisen. On hienoa pelata hänen kanssaan.