Barcelona on päässyt Xavin kanssa sopuun jatkosopimuksesta, kertoo Marca.

Lehden saamien tietojen mukaan Xavi allekirjoittaa kesään 2026 ulottuvan jatkosopimuksen. Xavin nykyinen sopimus päättyy alkaneen kauden jälkeen.

Barcelonan seurajohto on tyytyväinen Xavin tekemään työhön. Xavi on johdattanut Barcelonan La Ligan ja Supercopan mestariksi. Lisäksi seurajohto on hyvin tyytyväinen siihen, miten omistautunut Xavi on työhönsä.

Marcan mukaan Xavi on onnellinen Barcelonassa, eikä ole missään vaiheessa suunnitellut vaihtavansa maisemaa – ainakaan lähitulevaisuudessa.

Xavin ja valmennusryhmän palkat nousevat jatkosopimuksen yhteydessä. Se oli odotettua, sillä Xavin ensimmäinen valmentajasopimus Barcelonan kanssa oli hyvin pienipalkkainen, sillä seura kärsi tuolloin suorastaan valtavista talousvaikeuksista. Talousvaikeukset ovat edelleen läsnä, mutta Xavi sai silti ansaitun palkankorotuksen.