José Bordalas on puolustanut Getafen päätöstä värvätä Mason Greenwoodin lainasopimuksella. Manchester United lähetti kasvattinsa Espanjaan päätettyään oman sisäisen tutkintansa hyökkääjään kohdistuneista rikossyytteistä.

Greenwoodia, 21, syytettiin tyttöystävänsä raiskausyrityksestä, pahoinpitelystä ja kontrolloivasta käytöksestä. Syytteet hylättiin tämän vuoden helmikuussa avaintodistajien vetäydyttyä.

Greenwood pelasi edellisen kilpailullisen ottelunsa Manchester Unitedin paidassa tammikuussa 2022. Hän ei ollut vielä lauantaina kokoonpanossa Getafen tappiossa Real Madridia vastaan.

– Jokainen tietää mitä tapahtui ja asia käsiteltiin sopivalla tavalla. Jokainen tietää sen päättyneen vapauttavaan tuomioon, Bordalas kommentoi lehdistölle.

– Hän on kovatasoinen jalkapalloilija, joka saapuu innostuneena Getafeen.

Bordalas ei halunnut ottaa kantaa siihen, millaista mahdollista negatiivista huomiota Greenwoodin hankinta voi tuoda Getafelle.

– Voin puhua vain jalkapallon pohjalta. Me tiedämme kaikki hänen potentiaalinsa. Hän on nuori poika ja toivomme hänen sopeutuvan hyvin erilaiseen sarjaan. Hän haluaa varmasti palauttaa ammattilaisuutensa ja auttaa Getafea, valmentaja totesi.

LUE MYÖS!