Real Madrid voitti lauantaina Getafen Bernabéulla 2-1.

Jude Bellingham iski Real Madridin voittomaalin lisäajalla. Bellingham on tehnyt La Ligassa jo viisi maalia ja ollut samalla joukkueensa suurin tähti. Getafe-vahti David Soria ei pystynyt pitämään palloa itsellään torjuntansa jälkeen ja se jäi saataville boksiin. Valppaana ollut Bellingham viimeisteli pallon varmasti ohi Sorian.

– Meidän piti olla hyvin kärsivällisiä. Ottelu oli varsin hektinen. Vastustaja oli jatkuvasti ihollamme. Pääsen hyvin kakkospalloihin. Näin Lucas Vázquezin laukovan. Maali ei ollut kaunein, mutta vaatii paljon mentaalista työtä arvatakseen, minne pallo voi tulla. Kannattajien pitämä ääni oli vaikuttavaa.

Real Madrid pelasi alkukaudella kolme ensimmäistä otteluaan vieraskentällä, mutta voitti ne kaikki.

– Vieraskentillä pelaaminen vastustajien kannattajien läsnäollessa… pelasimme silti hyvin. Nyt reagoimme hyvin, eikä voi pyytää enempää. Toisella jaksolla pelasimme enemmän järjen kanssa ja viimeistelimme paremmin. Kun dominoimme ottelua, olemme pysäyttämättömiä. Tämä on toteutunut unelma. On vaikea selittää tällaista tunnetta sanoilla. Minulla on jalat maassa, Bellingham vakuutti.

LUE MYÖS: Jude Bellingham iski Real Madridin voittomaalin lisäajalla