Ansu Fati sai myöhään keskiviikkoiltana tarjouksen Sevillalta.

Mundo Deportivon mukaan Fati oli jo päättänyt siirtyvänsä lainalle Brightoniin, mutta tuore Sevilla-tarjous saattaa muuttaa pelaajan mielen.

Sevilla haluaa lainata Fatin alkaneeksi kaudeksi ja tarjoaa hyökkääjälle suurta roolia joukkueessaan. Sevilla on Fatille tuttu seura. Fati pelasi Sevillassa 12-vuotiaaksi asti ennen siirtoaan Barcelonaan. Lisäksi Sevilla kykenee tarjoamaan Fatille mahdollisuuden pelata Mestarien liigassa.

Fati on parhaillaan perheineen Sevillassa.

Brighton on luonnollisesti taloudellisesti selvästi paremmassa asemassa kuin Sevilla ja kykenee siten tarjoamaan pelaajalle enemmän rahaa. Fatin on määrä tehdä päätös uudesta seurastaan torstain aikana.

Fatin on joka tapauksessa tarkoitus poistua Barcelonasta ennen kesän siirtoikkunan päättymistä – oli se sitten Sevillaan tai Brightoniin.