Robert Lewandowski nousi ratkaisurooliin Barcelonan kavuttua voittoon Villarrealin vieraana seitsemän maalin iloittelussa. Katalonialaisseura hukkasi kahden maalin johdon, mutta kiri kiinni täyteen pistepottiin 4-3-lukemin.

Barcelona sai kamppailulle vahvan alun karattuaan kahden maalin johtoon avausvartilla. Ensin 16-vuotias Yamine Lamal ruokki Gavin maalintekoon ja Frenkie de Jong seurasi perässä omalla osumallaan.

Villarreal kuroi eron kiinni vielä avauspuoliskon aikana Juan Foythin ja Alexander Sorlothin onnistumisilla. Toisen puoliskon alussa Alex Baena vei vielä kotijoukkueen hetkellisesti johtoon Alfonso Pedrazan esityön jälkeen.

Marssijärjestyksessä oli seuraavaksi Barcelonan vuoro ja Ferrán Torres tasoitti lukemat 68. minuutilla. Vain kolme minuuttia myöhemmin Lewandowski tälläsi voittomaalin ja pisteet matkasivat Barcelonaan.

Barcelona on ensimmäisen kolmen kierroksen jälkeen tappioton. Ainoa pistemenetys tuli avauskierroksella Getafea vastaan. Villarreal on voittanut kolmesta ottelusta vain yhden.

LUE MYÖS!