Atlético on hylännyt Barcelonan tuoreimman tarjouksen João Félixistä, kertoo tunnettu Atlético-toimittaja Rubén Uría.

Urían saamien tietojen mukaan Barcelona on valmis lainaamaan Félixin Atléticosta ja maksamaan pelaajan palkan kokonaisuudessaan. Barcelona ei halua lainaan mukaan osto-optiota. Barcelonan ehdotus ei miellyttänyt Atléticoa. 

Atlético maksaa vuosittain noin 15 miljoonan euron amortisaatiosumman Félixin 127 miljoonan euron siirtosummasta. Atlético haluaa Félixin lainaavan seuran maksavan kyseisen amortisaatiosumman ja lisäksi ottavan pelaajan palkan kokonaisuudessaan kontolleen. Barcelona ei ole halukas maksaman 15 miljoonaa euroa kauden lainasta.

Félix ei ole pelannut alkukaudella minuuttiakaan Atléticossa. Félix ei kuulu Diego Simeonen suunnitelmiin ja haluaa vaihtaa maisemaa.